tisdag 20 september 2011

Jaaaaa!!!

Ikväll var det min tur! Kört stenhårt med skivstång under 60 minuters bodypump. Fläskade på med vikter riktigt ordentligt. Benen skakade. Armarna skakade. Svetten lackade. Underbart är en underdrift! :-)

Sen 30 minuter på löpbandet. I 6.4 min/km-tempo. Måste upp i tempo...

Skönt!

2 kommentarer:

  1. Grymt imponerad :-)

    Body pump är faktiskt skitkul - det är min favorit. Man får snabbt synliga resultat och det är lätt att peppa sig själv när man vet att var övning 'bara' håller på en låt :D Känns dock inte lika skoj att se sig i spegeln är graviditetsmagen fortfarande vägrar ge med sig...speciellt när man gör plankan under maglåten...känns som att dallermagen hänger mer i golvet - trots att jag spänner den allt vad jag kan :D

    Fick en personlig tränare i julklapp ifjol, och det kan jag varmt rekommendera om du vill träna i gymmet - han lyckades iallafall få mig att kämpa dubbelt så hårt som jag hade gjort annars...synd att det är så dyrt - annars skulle jag velat ha en PT alltid...

    Kramkram

    SvaraRadera
  2. Tack =) men bodypump är så härligt! Jag prövade zumba och bodystep också, inte min grej. Jag blev bara irriterad! Så fort jag fattade hur jag skulle göra, ändrades det... haha! Jag ska göra en sak i taget, antingen muskelgrupp för muskelgrupp och skivstång eller nöta asfalt/löpband.

    Låter smart med en PT, har funderat på det faktiskt. Måste få någon som visar hur maskinerna funkar och hur man ska/inte ska göra med dem.

    Ja gravidmage ja, usch! Bära barn sätter sina spår. Jag skulle vilja suga bort den ;-) kommer inte undan så lätt dock... Bara att bita i sura äpplet och fortsätta pinas under maglåten!

    Kramar!!

    SvaraRadera