tisdag 13 september 2011

Tisdagsflås!

Herregud, hela fläktsystemet hade gett upp i huset där Sportlife ligger. Innan bodypump-passet hade det flåsat 50 personer till zumbarytmer. Det var v-a-r-m-t! Det var imma på speglarna, mina glasögon immade igen direkt, allt var blött, golv, skivstång, vikter... Det var svinvarmt. Syrebrist. Men det var bara att bita ihop och lyfta.

Bodypump är sån otroligt skön träning, det är verkligen min grej. Jag har lite svårt ännu med vikterna, jag känner i mina armar och axlar idag att jag nog hade lite för tungt på stången i de övningarna igår. Mina ben är rätt starka så där kan jag fläska på med mer kilon.

En timmas bodypump alltså. Ikväll fanns inte tidsutrymme att stanna kvar och springa efteråt. Känns för lite med bara en timmas träning. Jag känner mig ofärdig. Benen pigga. Imorgon måste jag springa, långt! Ta ut mig totalt. Det var länge sedan, det var i fredags. Imorgon blir det lunchträning som heter duga! Måtte fläktsystemet funka då!!

1 kommentar:

 1. Du är ju galen :D
  Tänk att du skulle bli ett sånt löparfreak..! Väldigt imponerad! Här blir det inte den träningsfrekvensen - målet är två BP-pass och två joggingrundor i veckan. Och då ska jag lägga till att det knappt är jogging jag sysslar med - snarare luffsning (Yatzen brukade inte ens behöva byta gångart)...och inte några långa sträckor (rundan är knappt 7km)...men ändå :D

  Jörgen är däremot ett freak - han har sprungit maran några gånger och nästa vecka är det Lidingöloppet som gäller. Jag och bebbarna följer med som hejaklack :D

  Heja heja!

  Och kram!!

  Jenny & co

  SvaraRadera